Cursussen en trainingen

Beter leren boulderen doe je bij de trainingen van Cube Bouldergym! Leer de ins en outs van het boulderen. Wat is nu de juiste bouldertechniek? Wat is fietsen, aplat, spotten, vlaggen? Hoe kom ik net dat stapje verder en kan ik die ene boulder wel uitklimmen?

Beter leren boulderen doe je bij de trainingen van Cube Bouldergym!

 

Gratis introductieles voor nieuwkomers:

Als je voor het eerst komt boulderen dan kun je gewoon langskomen tijdens de openingstijden, we helpen je graag op weg. Heb je toch behoefte aan wat hulp bij je eerste keer boulderen? Geen probleem. elke vrijdag om 19:30 verzorgen we een gratis introcuctieles.

Een introductieles is de makkelijkste manier om onder deskundige begeleiding met boulderen kennis te maken.

> Meer over de introductielessen

 

>Weekly Boulder Training: Basics & Technics

Deze training is voor de beginnende boulderaar, maar ook voor de al iets meer gevorderde boulderaar. Leer alle ins en outs van het boulderen. Basistechnieken, maar ook meer gevorderde technieken komen in deze training aan bod. Verfijn je klimtechniek en kom net dat stapje verder om dat ene project een keer wel uit te klimmen.

Op dit moment zit deze training vol en hebben we helaas geen plek meer voor nieuwe deelnemers. Heb je interesse? geef het aan ons door via deDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bij de bar. 

De trainingen zijn elke dinsdagavond 19.30 - 21.00 uur

> Meer over Basics & Technics

 

Weekly Boulder Training: Power & Endurance

Word sterker en krijg een beter uithoudingsvermogen. Kracht-, maximaal- en weerstandstraining, allemaal onderdelen die bij deze training aan bod komen om fitter en sterker te worden. Ofwel écht trainen onder begeleiding van een trainer.
Net begonnen met klimmen? Dan raden wij aan om eerst te beginnen met de Basics & Technics.

De trainingen zijn elke donderdag avond 19.30 - 21.00 uur

> Meer over Power & Endurance<

2016 Banner WeeklyBT 500x250   2

© 2018 Cube Bouldergym     realisatie: Roelofs Coaching